PRESENTACIĶ


Fa dotze anys que vārem engegar la 1Ē festa-torneig amb l’idea de que els mes menuts que comencen a practicar de l’hoquei, l’esport que practicava en Joan petit, el nen que dona nom a la festa i que va jugar el seu partit difícil de veritat, el de la lluita contra el cāncer, fessin el seu homenatge a tots els Joan’s petits que en aquests moments l’estan jugant.

L’esperit dels Joan’s petits , tot i les dificultats d’enfrontar-se a una malaltia tant dura, es la ilˇlusiķ de superar aquests partits de dificultats que presenta el cāncer en desenvolupament o cāncer infantil i que cada cop mes s’aconsegueix guanyar, per part de tots els professionals que  dediquen el seu esforį a l’oncologia pediātrica i també, a tots els que hi aporten la seva colˇlaboraciķ.

“Stick” molt content de que aquest Joan petit i totes les iniciatives que s’han organitzat a l’entorn de la festa es faci aquest any a la ciutat de La Seu d’Urgell, dins d’un espai inigualable com es el Cadi. Des de la presentaciķ del projecte, l’acullida i l’ implicaciķ de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, del CH Cadi –aquest any celebra el seu 25é aniversari-, el Sant Hospital de La Seu i de moltes entitats i voluntaris que s’han bolcat en l’organitzaciķ, es una mostra de que amb l’esforį de tots hem de continuar treballant per aquest objectiu.

Amb en Joan petit, vārem tenir la sort de viure excursions inoblidables per la ciutat i la vostra comarca, que es la que en aquesta ediciķ acollirā als nens i a les seves famílies que estic segur que recordaran sempre mes. Particularment també he estat afortunat de passar estius amb les estades d’hoquei organitzades amb el C.H. Cadi i de fer amics que ara estan fent una feina desinteressada perquč tot surti be.

Moltes grācies a tots els que han fet La Seu d’Urgell, ciutat Joan Petit 2012.

JOAN TORNER I CORCOY

President Fundaciķ Amics Joan Petit Nens amb Cāncer