NOTES DE PREMSA

2Ş FESTA-TORNEIG "JOAN PETIT"

Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic

Dia 21 de desembre de 2002 Hora a les 20:00 hores.

Durada estimada de l'acte : 45 minuts.

Taula de personalitats : Alcalde-President de l'Ajuntament de Vic

Sr. Jacint Codina. Regidor d'Esports de lAjuntament de Vic Sr. Jaume Puig.

Regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Vic Sr. President del Consel Comarcal d'Osona Sr. Enric Castellnou.

Com a assistents a l'acte els alcaldes de Tona, Roda de Ter, Sant Hipňlit de Voltregŕ, Taradell, Manlleu, Centelles, ja que hi actuen els clubs d'hoquei dels seus municipis.

President del C.P. VIC Sr. Santi Benito.

Presidenta d'Osona Contra el Cŕncer Sra. Montse Freixer.

Vice-Presidenta de la Fundació Enriqueta Vilavecchia Dra. Núria Pardo.

Padrina d'Honor de la Festa Sra. Pilarín Bayés.

Sr. Joan Torner, col.laborador 2Ş FESTA-TORNEIG.

Parlaments: Paraules de benvinguda als assistents de part de les Autoritats vigatanes i osonenques.

Parlament de la Dra. Núria Pardo sobre la Fundació Vilavecchia Parlament de la Sra. Montse Freixer sobre Osona contra el cŕncer.

Parlament del Sr. Santi Benito com a President de l'entitat organitxadora de la Festa.

Parlament de la Sra. Pilarín Bayés i parlament del Sr. Joan Torner en conjunt.

Actes: Traspás de la cullera gran del FC BARCELONA al CP VIC. Al Sr. Santi Benito.

Imposició dels PINS de la Festa a la Sra. Pilarín Bayés, a la Sra. Montse Freixer i al Sr. Santi Benito.

Fotografies pels mitjans de comunicació i corresponsals de prensa.

 

El 21 desembre 2002.-

El Pavelló Olímpic del CP Vic serŕ l'escenari de la 2a Festa-Torneig d'hoquei base Joan petit-Nens amb cŕncer. Aquesta iniciativa va néixer l'any passat amb l'objectiu de donar suport i ajudar a cončixer la problemŕtica del cŕncer infantil a través de l'homenatge que fan a la Festa-Torneig d'hoquei base els nens que comencen a prŕcticar el seu esport - l'hoquei patins-. La primera edició es va disputar al Palau Blaugrana del FC Barcelona. Aquesta segona festa es celebrarŕ el proper 21 de desembre, de dos quarts de sis a les nou del vespre, al Pavelló Olímpic i l'organitzen conjuntament la Fundació Enriqueta Villavecchia, Osona Contra el Cŕncer i el Club Patí Vic. L'acte també compta amb la colˇlaboració de la Federació Catalana de Patinatge, la Federació Espanyola de Patinatge i l'Ajuntament de Vic.

L'AJUNTAMENT DE VIC FARŔ LA PRESENTACIÓ

La presentació oficial d'aquest torneig-festa es farŕ el proper dimecres 11 de desembre a les 20 h. a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic. L'acte comptarŕ amb la presčncia de la Padrina d'Honor de la festa-Torneig la Sra. Pilarin Bayés ,les autoritats, organitzadors, colˇlaboradors, espňnsors, voluntaris i nens participants. UNA FESTA DE LA ILˇLUSIÓ En aquesta segona Festa-torneig Joan Petit participaran uns 270 nens agrupats en 18 equips de les diferents escoles d'iniciació. Aquests participants vindran de tot Catalunya i jugaran partits de deu minuts cada un, sobre la pista d'un Pavelló Olímpic que s'haurŕ dividit en tres minipistes d'hoquei per tal de jugar aquests partits. La jornada, sense carŕcter competitiu, es farŕ amb l'única intenció de convertir el Pavelló Olímpic del CP Vic en una veritable festa de la ilˇlusió i en un homenatge a tots aquells nens que lluiten contra el cŕncer. Les escoles dels clubs participants ho fan amb nens de 3 a 6 anys que encara no participan en competicions i entrenen a les respectives escoles d'hoquei de cada club.

2Ş FESTA-TORNEIG "JOAN PETIT" Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic Dia 21 de desembre de 2002 Hora a les 20:00 hores. Durada estimada de l'acte : 45 minuts. Taula de personalitats : Alcalde-President de l'Ajuntament de Vic Sr. Jacint Codina. Regidor d'Esports de lAjuntament de Vic Sr. Jaume Puig. Regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Vic Sr. President del Consel Comarcal d'Osona Sr. Enric Castellnou. Com a assistents a l'acte els alcaldes de Tona, Roda de Ter, Sant Hipňlit de Voltregŕ, Taradell, Manlleu, Centelles, ja que hi actuen els clubs d'hoquei dels seus municipis. President del C.P. VIC Sr. Santi Benito. Presidenta d'Osona Contra el Cŕncer Sra. Montse Freixer. Vice-Presidenta de la Fundació Enriqueta Vilavecchia Dra. Núria Pardo. Padrina d'Honor de la Festa Sra. Pilarín Bayés. Sr. Joan Torner, col.laborador 2Ş FESTA-TORNEIG. Parlaments: Paraules de benvinguda als assistents de part de les Autoritats vigatanes i osonenques. Parlament de la Dra. Núria Pardo sobre la Fundació Vilavecchia Parlament de la Sra. Montse Freixer sobre Osona contra el cŕncer. Parlament del Sr. Santi Benito com a President de l'entitat organitxadora de la Festa. Parlament de la Sra. Pilarín Bayés i parlament del Sr. Joan Torner en conjunt. Actes: Traspás de la cullera gran del FC BARCELONA al CP VIC. Al Sr. Santi Benito. Imposició dels PINS de la Festa a la Sra. Pilarín Bayés, a la Sra. Montse Freixer i al Sr. Santi Benito. Fotografies pels mitjans de comunicació i corresponsals de prensa. Hi haura molts convidats i diversió per tots, petits i grans.