NOTES DE PREMSA

3Ē FESTA-TORNEIG "JOAN PETIT"

El 13 Desembre 2003.

El Pavellķ Firal de Reus i el Pavellķ del Reus Deportiu serā l'escenari de la 3a Festa-Torneig d'hoquei base Joan petit-Nens amb cāncer.

Aquesta iniciativa va néixer l'any 2001 amb l'objectiu de donar suport i ajudar a cončixer la problemātica del cāncer infantil a través de l'homenatge que fan a la Festa-Torneig d'hoquei base els nens que comencen a practicar el seu esport - l'hoquei patins-. La primera ediciķ es va disputar al Palau Blau-grana del FC Barcelona, la segona festa es va celebrar a Vic al Pavellķ Olímpic i la va organitzar l'hoquei base del Club Patí Vic. Aquesta tercera Festa l'organitza Amics Joan Petit Nens amb cāncer, el Reus Deportiu la secciķ d'hoquei i la Lliga Contra el Cāncer de les comarques de Tarragona. L'acte també compta amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament de Reus, voluntaris així com el suport de moltes entitats.

L'AJUNTAMENT DE REUS FARĀ LA PRESENTACIĶ

La presentaciķ oficial d'aquesta Festa-Torneig es farā el proper dimecres 10 de desembre a les 18 h. al Centre de Lectura de Reus. L'acte comptarā amb la presčncia del Padrí d'Honor de la Festa-Torneig Sr. Joan Sabater, les autoritats, organitzadors, colˇlaboradors, espōnssors, voluntaris i nens participants. El mateix dia a les 17.00 hores hi haurā una roda de premsa prčvia a la Sala de premsa del mateix Ajuntament.

UNA FESTA DE LA ILˇLUSIĶ

En aquesta tercera Festa-torneig Joan Petit participaran uns 270 nens agrupats en 18 equips de les diferents escoles d'iniciaciķ que vindran de tot Catalunya, Alacant i Andorra. Pel mati la convocatōria es a partir de les onze al Palau Firal de Reus on els nens/es faran activitats diverses i els grans podran assistir a una jornada medica-divulgativa sobre el cāncer infantil. Hi haurā dinar per tothom al mateix self-service del Palau. A la tarda a partir de les 15.30 h. aquests petits esportistes jugaran partits de deu minuts cada un, sobre la pista del Pavellķ del Reus Deportiu que s'haurā dividit en tres mini pistes d'hoquei. La jornada, sense carācter competitiu, es farā amb l'única intenciķ de convertir el Pavellķ del Reus Deportiu en una veritable festa de la ilˇlusiķ i en un homenatge a tots aquells nens que lluiten contra el cāncer. Les escoles dels clubs participants ho fan amb nens de 3 a 6 anys que encara no participen en competicions i entrenen a les respectives escoles d'hoquei de cada club. Hi haurā molts convidats i diversiķ per tots, petits i grans.

Tel. +informaciķ.
JOAN TORNER. 972.353274
Tel. Cap de Premsa. MŌNICA BALSELLS.
639.83.30.52
977.34.42.14 Fax
balsellssa@terra.es