PRESENTACIÓ

"ESTIC CONTENT !!!!!!"

Això es el que deia en Joan petit durant el tractament per lluitar contra el càncer quan tenia estones per jugar i riure.

Aquesta es la mateixa frase que han repetit els nens i pares que han participat a les dues primeres festes torneig.

I aquest ha de continuar essent l'esperit d'aquesta tercera Festa-Torneig JOAN PETIT nens amb càncer. Participar, jugar, riure i fer amics sense competir. I fer-ho des de l'esport sabent que aquest ajuda a superar-se i a enfrontar-se a les veritables dificultats.

En Joan Petit volia "jugar partits de veritat", molts "joans petits" estan hospitalitzats o fent tractaments, jugant uns altres partits que segur guanyaran.

I quan en "Joan petit" preguntava al seu metge per què jo tinc un tumor? Aquest li contestava, que tots tenim cel·lules tumorals i que hi ha nens i també grans que les desenvolupen. Es per aquest motiu que el homenatge també va adreçat a tots aquells equips d'oncologia que lluiten conjuntament per guanyar també el seu partit. I en aquesta 3ª Festa-Torneig a la jornada del mati els metges ens explicaran com entendre millor el càncer i com, a través de l'esport, ajudar a superar-lo.

A tots els nens, pares i amics crido ben fort:

"ESTIC CONTENT !!!!!!"

JOAN TORNER