NOTES DE PREMSA

4Ē FESTA-TORNEIG "JOAN PETIT"

GIRONA, 11 Desembre 2004

Benvolguts,

Us presentem la 4ª FESTA - TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER, que enguany tindrà lloc a la Ciutat de Girona, organitzat conjuntament per la Fundació Oncolliga Girona - Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer Girona i comarques, els Clubs d'hoquei de les ciutats de Salt i Girona (Hoquei Base) i Amics Joan Petit Nens amb Càncer, amb la col·laboració dels Diables de Salt, Ajuntament de Salt i Girona, Generalitat, Diputació Provincial, institucions i entitats diverses amb clubs de Girona i Salt, entre altres.
La primera Festa es va organitzar al Palau Blau-grana del FC Barcelona a Barcelona, la segona al Pavelló Olímpic del Club Pati Vic a Vic, la tercera al Pavelló del Reus Deportiu a Reus.
Aquesta 4ª edició consecutiva que enguany es celebra a Girona al Pavelló de Fontajau el dissabte 11 de Desembre del 2004, juntament amb altres activitats divulgatives que es farien la mateixa setmana, consisteix amb un petit-gran homenatge que fan els nens de 3 a 6 anys d'escoles de clubs d'hoquei d'arreu de Catalunya i de fora, que comencen a practicar l'hoquei i que juguen entre ells partits de veritat de caire no competitiu.
Amb aquest esdeveniment esportiu i divertit fan un homenatge als de la seva edat que en aquests moments lluiten o han lluitat contra un rival que s'anomena càncer (infantil). També als malalts adults. Fer-ne una festa d'aquest esdeveniment i entendre que l'esport es una manera de superar adversitats que malauradament també afecten als nens/es i que siguin ells mateixos que ho fan pels qui en aquests moments estan patint la malaltia, l'han patit, pels voluntaris que ajuden, pels equips d'oncologia i per totes les famílies que afronten amb molta força aquest dur rival, es una de les fites.
Nosaltres volem difondre a través de la Festa que tot i el dur contrari ens ho hem de passar bé. Es per això, que a l'hora d'organitzar i difondre la festa a Girona hi cal l'ajut de molta gent.
Us volem donar les gràcies per endavant per la vostra atenció i per la generosa col·laboració que estem segurs que ens oferireu. Res ens plauria més que poder passar-nos-ho bé preparant i celebrant el proper 11 de Desembre a la pista de Fontajau de Girona la 4ª FESTA - TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER.

 

A LA FONTANA D'OR ES FARĀ LA PRESENTACIĶ L'1 DE DESEMBRE A LES 20:00

La presentaciķ oficial d'aquesta Festa-Torneig es farā el proper dimecres 1 de desembre a les 20h. a la sala d'actes de la Fontana d'Or de Caixa Girona. L'acte comptarā amb la presčncia de la Padrina d'Honor de la Festa-Torneig Sra. Maria Mercè Roca, les autoritats, organitzadors, colˇlaboradors, espōnssors, voluntaris i nens participants. El mateix dia a les 12.00 hores hi haurā una roda de premsa prčvia a la Sala de premsa de l'Ajuntament de Girona.

 

UNA FESTA DE LA ILˇLUSIĶ

En aquesta quarta Festa-torneig Joan Petit participaran uns 500 nens agrupats en 36 equips de les diferents escoles d'iniciaciķ que vindran de tot Catalunya, Alacant i Andorra. Pel matí la convocatōria es a partir de les onze al Fontajau on els nens/es faran activitats diverses. Hi haurā dinar pels nens al mateix pavelló. A la tarda a partir de les 14.30 h. aquests petits esportistes jugaran partits de deu minuts cada un, sobre la pista del Pavellķ del Fontajau que s'haurā dividit en sis mini pistes d'hoquei. La jornada, sense carācter competitiu, es farā amb l'única intenciķ de convertir el Pavellķ del Fontajau en una veritable festa de la ilˇlusiķ i en un homenatge a tots aquells nens que lluiten contra el cāncer. Les escoles dels clubs participants ho fan amb nens de 3 a 6 anys que encara no participen en competicions i entrenen a les respectives escoles d'hoquei de cada club. Hi haurā molts convidats i diversiķ per tots, petits i grans.

 

PATINADA POPULAR PER SALT I GIRONA

Dissabte 4 de desembre, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc la Patinada Popular organitzada pel HC Salt i el GEiEG dins els actes inclosos en el programa de la 4a Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer. La patinada popular, oberta a tots els patinadors i patinadores que hi vulguin participar, vol donar a conèixer "la Cullera", símbol de la Festa-Torneig Joan Petit, que serà passejada per Salt i Girona.

La sortida dels patinadors i patinadores estè prevista a les 10 del matí per arribar a la concentració amb els participants del GEiEG a la cruïlla de l'avinguda Tarradellas i la carretera de Santa Eugènia (davant de l'autoescola FPC). Tot seguit (al voltant de les 10.30 hores, s'anirà patinant fins a la plaça situada davant de l'edifici de la Farinera, on se celebrarà el final de la patinada amb una gran xocolatada popular.

La Festa-Torneig serà l'11 de desembre
El pavelló de Fontajau de la ciutat de Girona acollirà dissabte dia 11 de desembre la quarta edició de la Festa-Torneig Joan Petit nens amb càncer. Més 500 nens i nenes, de 3 a 6 anys, procedents de 43 clubs de Catalunya, Alacant i Andorra, seran els protagonistes d'aquesta festa creada per retre anualment un homenatge a tots aquells nens i nenes que lluiten contra el càncer.

La festa d'aquest any a Girona està organitzada conjuntament per la Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer-Girona i Comarques, els clubs GEiEG de Girona i el HC Salt i Amics Joan Petit Nens amb Càncer, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Girona i de Salt, Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Caixa de Girona, Diables de Salt, voluntaris, institucions i entitats diverses de la ciutat que enguany acull el torneig.

Recordatori
Acte: Patinada Popular pels carrers de Salt i Girona
Dia: dissabte, 4 de desembre de 2004
Hora: 10 hores (sortida de Salt), 10.30 concentració av. Josep Tarradellas, cantonada ctra. Santa Eugènia. Final de la patinada, plaça davant de la Farinera amb gran xocolada per a tots els assistents.

Premsa Ajuntament de Girona
Premsa Departament de Salut a Girona, 627480761
Premsa "Joan Petit-Nens amb Càncer" Albert Roura, 696 96 44 66


Tel. +informaciķ.
JOAN TORNER. 972.35.32.74
Tel. Cap de Premsa. ALBERT ROURA.
696.96.44.66
972.35.32.74 Fax
correu@joanpetit.net