PRESENTACIÓ

Gràcies per l' esforç d' ajudar- nos a continuar bufant...

- Joan petit, Joan's a qui us agrada jugar, riure i, també, bufar les espelmes per celebrar els aniversaris.
Ja hem arribat a la vostra quarta festa-torneig, i sabem que la lluita contra un adversari anomenat càncer, l'anem guanyant de mica en mica.
- Jo sé, Joan petit, com rius quan bufes i apagues les espelmes; però tu - que ets espavilat! - saps que els teus germans, cosins, avis, t'ajuden bufant per darrere quan fem la foto, perquè et costa fer-ho sol...
I t'agrada que les tornem a encendre i les vols tornar a apagar, perquè tornem a estar contents i ets feliç bufant i tornant a bufar... t'agrada que fem festes.
I celebrem que els Joan's petits sàpiguen any rere any el que costa lluitar contra aquest rival;
perquè amb el somriure i el silenci a cada instant ens donen una lliçó d'humilitat;
perquè tot i lluitar contra una malaltia tan propera i traïdora, juguen net i amb el cor;
perquè darrere de la seva mirada clara i neta, juntament amb el tractament, també hi ha el desig de continuar rient i bufant espelmes.
I ara, petits, que comenceu a jugar, a patinar, a fer partits de veritat, ensenyeu-nos a no perdre mai aquesta rialla, aquestes ganes, aquest esperit de lluita que és el que ens dóna forces per continuar bufant un any més les espelmes de l'homenatge més sincer que feu pels nens que no poden jugar.
Joan's, pares, amics, avui el nostre partit el juguem per tots els que estan jugant amb un contrincant anomenat càncer.
Gràcies per la il·lusió i l'esforç dels que ajudeu a encendre i a apagar les espelmes cada any. Gràcies a tots els Joan's petits per deixar-nos ser grans un dia amb vosaltres.

Stick content !!!

JOAN TORNER I CORCOY