PRESENTACIÓ


VILAFRANCA DEL PENEDÈS, Desembre.2006


- Joan: Mare, si estic a l'hospital els Reis me portaran els regals aquí?
La mare d'en Joan li diu que sí. Que els Reis són mags i que se'n recorden de tots els nens, també dels que estan malalts i dels que estan al cel.

A la cloenda de la festa-torneig de l'any passat a Mollerussa va venir el patge dels Reis Mags, i portava un pergamí que deia així.

Hola Joan;
Et diuen Joan Petit; però avui ets el més gran. Mira si n'ets de gran que el teu record i la teva memòria, fa que centenars de nens gaudeixin d'un meravellós dia, d'una festa, d'una bonica festa. Joan, continua bategant tant fort com ara, continua caminant amb pas ferm perquè any rera any aquests nens i nenes continuïn sembrant il·lusió i recollint esperança. Ara com tu dius: avui tots estem contents!!!

Amics de Joan Petit Nens amb càncer, celebrem aquest any a Vilafranca del Penedès la 6a. Festa-Torneig amb l'esperit de fer un homenatge a tots els infants i també adults que juguen el partit contra el càncer infantil.

En aquestes comarques, sabeu mirar cap al cel, fer pinya per sumar esforços, pujar enlaire i fer que els més petits ens mirin des dalt, fent l'aleta. En aquesta sisena festa, com al cartell de la Pilarín, també feu pujar en Joan Petit ben amunt, un any més. Per mi és un aniversari molt especial i com també ho és per un infant amb càncer poder pujar un pis més, fer un any més.

Ser l'enxaneta de la colla i sentir que esteu amb tots els Joans petits que lluiten o han lluitat contra aquest adversari, ens ha de continuar donant alegria. Avui, els nens i les nenes que estimeu l'hoquei jugueu per als nens i nenes amb càncer i feu pinya perquè ells puguin coronar un dels millors castells, la salut.

Quan l'enxaneta fa l'aleta, amb la mà està tocant l'estrella dels Reis. I el patge anuncia que els reis passaran als hospitals i a les colles d'oncologia (castellers de la medecina) per deixar un regal per als nens i nenes, pares i mares, avis i àvies (acotxador, terços, quarts,...,folre, pinya). Junts bateguem més fort i no perdem mai la il·lusió que teniu els més petits. Aquest és l'esperit dels nens i de les nenes que juguen hoquei fent costat a altres nens i nenes que estan lluitant un partit difícil de veritat. Amb la vostra petita gran força no donarem mai cap partit per perdut.


STICK CONTENT!!!

Joan Torner I Corcoy