COLˇLABORADORS


8a Festa-Trofeig Joan Petit  |  20 de desembre
Fundació Amics Joan Petit Nens amb Cŕncer


L'esperit Joan Petit arriba a la Selva

Nens i nenes de 4, 5 i 6 anys seran els components d'una trentena de clubs d'hoquei patins d'arreu de Catalunya que, dissabte vinent, es trobaran al Pavelló Poliesportiu del Garraf, a Vilanova i la Geltrú. El motiu d'aquest gran esdeveniment és la festa solidŕria promoguda per la Fundació Amics Joan Petit ˇ Nens amb Cŕncer.

Aquesta serŕ la setena edició d'una gran festa que s'ha vingut emplaçant a diferents ciutats de Catalunya; l'any passat a Vilafranca del Penedčs.

Enguany, els beneficis obtinguts es destinaran al Laboratori de Recerca Oncolňgica de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Si encara no ho heu fet, podeu fer els vostres donatius al compte corrent 2081 0008 41 3300062817. Pel fet que es tracta d'una fundació, us serŕ tramčs un certificat per als efectes de deducció fiscal.

Ara per ara, de manera provisional, aquesta és la llista de les empreses i entitats que ja han confirmat la seva colˇlaboració:

A banda, també cal agrair la colˇlaboració de Toni Albŕ, Eva Bolańo, Sergi López, la gent de L'Estaquirot i moltes altres persones, sempre com a voluntaris, que han volgut implicar-se en aquesta festa solidŕria.

Si la vostra empresa no hi surt a la llista, encara hi sou a temps!. Ens cal també la vostra colˇlaboració. Entreu a l'espai http://www.adeg.cat/joanpetit_07.htm

Donatius:2081 0008 41 3300062817

Podeu demanar més informació:
Isidre Also ˇ Secretari general ADEG ˇ Tel. 93 810 67 00