ORGANITZACIË

ORGANITZACIË 8a FESTA TORNEIG JOAN PETIT
    NOM    └REA    TEL╚FON    E-MAIL
  ANNA RIERA  COORDINACIË  629180772  ariera@lloret.org
  M¬ MERC╚ RIERA  ESPORTIVA  699315488  jllperarnau@hotmail.com
  SILVIA REIG  MEDICA  677418553  30917drm@comb.es
  CRISTINA CABAĐAS  COORDINACIO  630084209  cristina_cabanas@telefonica.net
  JOAN TORNER  FUNDACIO  678773283  joan.torner@coac.net
  IVAN TIBAU  ESPORTIVA  690686763  itibau@lloret.cat
  CRISTINA PANE  CULTURAL  647062365  cristina.pane@hotmail.com
  ESTER OLIVE  LUDICA  690686762  eolive@lloret.cat
  ELISENDA BLANCH  ESPORTS  660998160  eblanch@lloret.cat
  FINA VIETA  COMUNICACIO  699011010  fvieta@lloret.catNORMES:

8¬ FESTA -TORNEIG  JOAN PETIT NENS AMB C└NCER LLORET DE MAR-  2008

NORMES I RECOMANACIONS

1.- Cada equip escola-equip d'hoquei participant, ha d' estar  format per nens i nenes que no tinguin fitxa i que ho hagin jugat mai cap competiciˇ oficial abans d'aquest Torneig. Exclusivament per nens i nenes que estiguin a l' escola d' iniciaciˇ i que tinguin de 3 a 6 anys.  ( Nascuts entre el 2002 i 2005 ).

2.- Cada escola-equip participant pot estar format desde 7 fins a 15 jugadors/es (13 + 2 porters equipats que poden anar canviant). L'organitzaciˇ farÓ els equips amb els clubs inscrits.

3.- Es farÓ arribar l'horari un cop confirmades les inscripcions.

4.- Tots el jugadors han de jugar dos partits com a mÝnim, dels quatre que jugarÓ la seva escola-equip. Es disposarÓ de 2 minuts entre partits per canviar i de 5 minuts entre canvi de grups,  de per tal que els trÓnsits es facin amb ordre i seguretat (veure horaris).

5.- Els nens vindran vestits amb l'equipatge el club (amb roba d'abric/xandall). Al matÝ estaran fent activitats l˙diques, i a la tarda jugant a hoquei i gaudint de la festa(fent jocs i berenant).

6.- La recepciˇ dels equips participants serÓ entre 10:30-11:00 i hores, es prega puntualitat i que tot l'equip arribi junt  a les instalĚlacions del Pavellˇ Polisportiu, on s'habilitarÓ una zona d'aparcament. L'organitzaciˇ recepcionarÓ els nens/es, equipatges, juntament amb la bossa, els regals, dibuixos especificats als punts 9.- i 10.-de les normes. TambÚ la bandera del club.

Important: la bossa d' equipaments i sticks han d' estar marcats amb el nom del nen/a en lloc visible i gran, per facilitar la seva localitzaciˇ i el seu propietari per la tarda quan se li posin a cada un d' ells els patins.

7.- L'organitzaciˇ disposarÓ 2 voluntaris per equip + delegat i l' entrenador propis. (Total 4 persones tindran cura dels nens/nenes de l'equip). Es recomana als pares gaudir pel matÝ de la ciutat i assistir a la tarda al Pavellˇ Municipal, on es desenvoluparÓ el Torneig d' hoquei.

8.- Al finalitzar el Torneig desprŔs de la cloenda i l'entrega de regals es farÓ un torn de sortida per equips que caldrÓ respectar ordenadament. Per a recollir els nens/es participants.

9.- Cada equip regalarÓ un obsequi simb˛lic record de la seva ciutat (per intercanviar amb els altres nens i nenes. Els regals es recolliran a la recepciˇ i es repartiran al final de la Festa-Torneig.  Cada equip aportarÓ un total de 61 obsequis.

10.- Cada nen i nena ha de portar un dibuix a color en un full DINA-4, amb el seu nom i escola d'hoquei/equip al qual pertany al darrera. El tema ha de ser la Festa-Torneig Hoquei Joan Petit Nens amb CÓncer. Cal explicar als nens i nenes el sentit. La recollida es farÓ al Pavellˇ en el moment de la recepciˇ i s'exposaran tot seguit.

11.- Hi haurÓ dinar i berenar per tots els nens/es de la Festa-Torneig. A les 13:00 h. finalitza la jornada l˙dica a la zona esportiva de Lloret de Mar i a les 15:00 h. s'inicien els partits d'hoquei al mateix Pavellˇ Municipal.

12.-  S'hi ha algun nen o nena participant, o germÓ o germana d' aquests, que pateix o hagi patit cÓncer infantil, per tal de que pugui colĚlaborar en l'acte, si la famÝlia ho desitja. Es pot comunicar a l'organitzaciˇ.

13.- Es important fer entendre als nens i nenes i als pares i mares, que l' objectiu d' aquest Torneig no Ús competir, sinˇ jugar i passar-s'ho bÚ.

14.- L' organitzaciˇ es reserva el dret de modificar o afegir alguna norma pel bÚ de l' esperit del torneig.


A tots els clubs participants a la Festa – Torneig Joan Petit Nens amb CÓncer.

El motiu d’aquest missatge es fer-vos un seguit de recomanacions, per tal de poder gaudir de la Festa.

PregarÝem que els jugadors/es ja vinguessin de casa amb la roba esportiva del club, per jugar els partits. On estaran els esportistes hi haurÓ calefacciˇ.

Que portin els abrics per quant anem a dinar, que esta just darrera del pavellˇ per˛ s’haurÓ de sortir el carrer.

El motiu es que per tots plegats, delegats, entrenadors i voluntaris que tindreu tots els equips, sigui mÚs fÓcil poder preparar-se per jugar els partits a la tarda.

Ja que solament haurem de posar genolleres, canyellera, guants i patins. I al no tenir que fer canvi de roba serÓ mes fÓcil per a tots.

TambÚ preguem que la bossa del jugador portin el seu nom, aixÝ com tot el material de hoquei i que el nen sÓpiga identifica la seva bossa.

Moltes grÓcies a tots, per la vostra colĚlaboraciˇ.

Comissiˇ Organitzadora

Dolors Ferrer

Esperit Joan Petit