PRESENTACIÓ


Cada any que fem la festa Joan Petit, la preparem i la fem pensant en l’esforç que han fet els nois i noies, pares i mares, i les famílies que han lluitat contra aquesta malaltia; en l’esforç dels infants que s’hi troben en aquest moment, i la fem per ajudar els que en un futur s’hi puguin trobar, i també els grans que la pateixen; i perquè es pugui acabar guanyant la competició que ja fa anys que es va iniciar.

La festa d’aquest any, com la presentació que vàrem celebrar aquest estiu, també és per fer un homenatge als tècnics (metges, infermeres, investigadors, personal del món de la sanitat...) que estan fora de la pista, que preparen les tàctiques, que entrenen dur, que estudien el contrari (que, recordem-ho, no juga net), que es preocupen de nosaltres i que s’ avancen al partit de tornada.

Donem suport als pares i mares, que exigim aspectes als quals la medicina encara no ha pogut donar resposta.

Quan diagnostiquen un infant, aquest passa a ser un nen amb càncer. Aquests nens, nois, adolescents –Joan's Petits– pel fet de tenir un tumor esdevenen forts, valents, ens donen forces... i donen forces a tot el seu entorn per ajudar que junts puguem enfrontar-nos a aquest rival tan i tan covard.

No deixem de créixer amb els infants, de riure, de jugar, de patinar, de córrer, de fer esport, d’explicar contes, de fer-nos grans amb ells.

Gràcies, als amics Joan Petit de Lloret de Mar, “Els nens i nenes de Lloret de Mar, amics Joan Petit”, i de les ciutats Joan Petit que a cada festa fan possible aquest projecte, fan créixer els Joans Petits i fan que aquest objectiu comú d’aportar el seu esforç a través de la festa, a través de l’esport, sigui l’empenta que acabi fent superar aquest dur rival.

Gràcies a totes les persones que oblidem, que no surten a la premsa però que fan una tasca que no es veu, i sense elles seria impossible guanyar partits.

ESPERIT JOAN PETIT!

Stick content!

Joan Torner i Corcoy

 

Opuscle

Targetó Obertura

Targetó Premsa