PRESENTACIÓ


Quan mes feina es  fa mes en  queda per fer;

 

Stick content de que aquesta novena festa Joan petit es faci a Sant Sadurní, perquè també hi ha un bon tros de l’esperit Joan petit aquí. Quan varen proposar de fer un Joan Petit a Sant Sadurní, jo sàvia que un any se’n faria un, i ves per un aquest es molt especial.

Jo he tingut la sort de jugar amb el Noia i de guanyar alguns dels títols mes difícils que es disputen en el nostre esport. Es difícil de fer-ho amb un club amb diferencia de potencial respecte a altres que tenen totes les opcions.  Es per això que valores molt mes  les victòries i l’ambient que hi vius davant d’altres. Cal reconèixer que per aconseguir-ho has de donar el màxim i l’esforç, l’il.lusió i el mirar amb mentalitat oberta dona mes possibilitats per superar els obstacles que trobes en la competició.

Per jugar partits decisius, el que acaba donant opcions i mes força es que jugues en equip i que fas pinya en els moments mes difícils.

 

Ara us explico una altre competició.

 

Ja fa anys, jo desconeixia una competició molt mes difícil de guanyar que les que m’ha donat tantes alegries com les de l’hoquei patins. I aquesta competició es diu càncer. I no qualsevol, sinó càncer infantil. I aquests partits els va jugar en Joan Petit. I hi ha molts Joan’s petits que l’han jugat , la juguen i la jugaran. Per això mateix cal traslladar el nostre petit esforç, suport i ajuda a aquests infants i adolescents que competeixen amb rivals que no juguen net. Veure que a través de l’esport i aprofitar per poder donar la màxima ajuda perquè  equips d’oncologia aconsegueixin guanyar el títol de campions per tots els Joan’s que  els hi toca jugar-ho, es l’objectiu que hi ha darrera d’aquestes festes torneig. Els qui juguen i fan l’homenatge als que actualment estan disputant la competició son els nens i nenes que comencen a practicar esport; a nosaltres ens toca aportar tot el que els equips d’oncologia necessitin per millorar les opcions de curació.

 

Si a Sant Sadurní hem aconseguit guanyar competicions, recordeu també la fil·loxera, stick segur que donarem una bona empenta per guanyar aquesta competició, la de la lluita contra el càncer infantil.

 

Gràcies.

 

 

JOAN TORNER CORCOY